Wendelijn

Wie is Wendelijn?

Mijn vader was een technicus in hart en nieren. Hij had twee rechterhanden en leek alles te kunnen maken, was handig met computers en alle soorten elektronica. Op jonge leeftijd kreeg ik zijn oude Atari waar ik verschrikkelijk blij mee was. We hebben uren in zijn werkplaats zitten knutselen, solderen en figuurzagen. Ook deelden wij onze hobby voor fotografie, filmen en computers.
 
Mijn ouders hebben mij geleerd: altijd eerst alles zelf proberen. En zo ben ik mijn eigen pad blijven volgen tot op de dag van vandaag. Het gevolg is dat ik nu een soort Zwitsers zakmes ben met een grote set aan nuttige “tools”.

Wendelijn

Wendy is de naam die ik heb gekregen van mijn ouders. Wendelijn is de naam die ik lang geleden kreeg van iemand die mij erg creatief vond. Wendelijn is sindsdien blijven hangen.

Ondernemerschap vs vast dienstverband

Het grootste gedeelte van mijn werkzame leven heeft bestaan uit een vast dienstverband in het notariaat. Wil je daar meer over weten dan nodig ik je uit mijn profiel op LinkedIn te bekijken. Een vast dienstverband hield mij niet tegen om in mijn vrije tijd te doen waar ik blij van word. En dat is creatief bezig zijn.

Mijn creativiteit

Omdat ik meer nodig had dan een zogenaamde 9 tot 5 baan, ben ik mijn interesse in gezondheid en voeding gaan uitbreiden. Dit heb ik gedaan door de opleiding orthomoleculaire therapie te volgen. Als snel volgde mijn website paleo-lifestyle.nl waarmee ik mensen help om gezonder te gaan leven. Later heb ik het boek “De Ontbijtmythe” geschreven, dat ik zelf heb vormgegeven en uitgebracht. Je kunt het boek onder andere kopen op mijn website.
 
Fotografie is ook een creatieve passie van mij. Al snel werd ik met grote regelmaat gevraagd voor uiteenlopende opdrachten. Zowel mijn persoonlijke als zakelijke werk kun je bekijken op mijn website: lifestyle-photography.nl
 

De geboorte van Wendelijn.nl

Naast mijn twee eerste ondernemingen ben ik in de loop der jaren steeds meer andere mensen gaan helpen met hun website, SEO, communicatie, marketing en nog veel meer. Ik vind het fijn om met mensen samen te werken en mij oprecht te verdiepen in hetgeen een ander doet. Mijn aanpak is hierdoor persoonlijk en betrokken.

Ik ben blij dat ik in 2024 de beslissing heb genomen om volledig als freelancer verder te gaan. Zo kan ik het werk doen waar ik het meeste plezier aan beleef.

Dank je voor je tijd om mijn persoonlijke verhaal te lezen. Ik ben benieuwd naar dat van jou.

Hartelijke groet,
Wendy
(Wendelijn)

Geverifieerd door MonsterInsights