Website nodig?

WEBSITE OF EEN BEHEERDER NODIG?

Nieuwe website nodig? Laat je adviseren door een professional!

Natuurlijk kun je vrij eenvoudig zelf je eigen website maken. Overal op internet zijn handleidingen te vinden. Maar behalve het bouwen op zich, komt er nog veel meer bij kijken.

Denk aan:

  • Beveiliging: Bescherm je website tegen hackers en malware.
  • Vindbaarheid: Zorg dat je website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google (SEO).
  • Gebruiksvriendelijkheid: Maak je website gebruiksvriendelijk voor bezoekers.
  • Privacy: Bescherm de privacygevoelige gegevens van je bezoekers.
  • Wetgeving: Je moet voldoen aan de (steeds veranderende) wetgeving zoals de AVG en de cookiewet.
  • Functionaliteit: Je kunt diverse functionaliteiten toevoegen aan je website, zoals een contactformulier, een nieuwsbriefmodule, of een ledenpagina.

Ik ben op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving. Hierdoor kan ik voor jou een professionele website maken die perfect aansluit bij jouw wensen.

Een website op maat

Ik ga eerst met je overleggen om jouw ideeën door te nemen. Of je nu een kleine ondernemer bent met een simpele website of een middelgrote ondernemer met uitgebreidere wensen, ik maak voor iedereen een website op maat.

WordPress website

Voor het maken van websites maak ik gebruik van WordPress. Kort uitgelegd is WordPress software om websites te maken. Het is het meest populaire systeem om websites te maken. Op het moment dat ik dit schrijf zijn 43% van alle websites wereldwijd gebouwd met WordPress. Dat zijn 64 miljoen websites!

Wat zo fijn is aan WordPress is dat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt er (uiteraard) simpele websites mee maken, maar ook webshops, blogs, tot zeer uitgebreide websites. Verzin het en het kan in WordPress.

Misschien nog belangrijker, WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. Dus als de website eenmaal is opgeleverd, kun jij zelf ook berichten maken en plaatsen.

WordPress training

Na oplevering van jouw website kun je ervoor kiezen een WordPress training te volgen waarin ik de basisprincipes aan je uitleg. Hierna kun jij zelf berichten plaatsen en (kleine) aanpassingen doen. Wel zo handig om niet afhankelijk te zijn van iemand als je iets op je eigen website wilt plaatsen of aanpassen.

Websitebeheer

Het beheren van een website heeft een technische kant en een inhoudelijke kant. Over het algemeen zorgen de meeste mensen zelf voor de inhoud van hun website, zoals het plaatsen van berichten. Overigens kan ik je ook helpen bij het maken van content en fotografie.

De technische kant van een website is vaak iets ingewikkelder en omvat de hosting, het onderhoud zoals het uitvoeren van alle updates, de beveiliging en de prestaties van de website. Over het algemeen wordt de technische kant van het beheer aan mij overgelaten. Ook als jouw website door een ander is gemaakt kan ik het beheer voor je overnemen.

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen? Stuur mij een e-mail en we overleggen over de mogelijkheden:  info@wendelijn.nl

Geverifieerd door MonsterInsights