Marketing content creëren

CONTENT CREATIE

Wat is content (marketing)?

Het woord content is een breed begrip. Zoek je iemand om voor jou content te creëren? Waarschijnlijk gaat het dan om content voor (online) marketing. Die content kan onder ander bestaan uit teksten, blogs, artikelen, nieuwsberichten, interviews, of handleidingen. Maar ook foto’s, video’s, illustraties, podcasts en social media berichten vallen onder het begrip content.

Waarom is goede content belangrijk?

We leven in een digitaal tijdperk waarin je wordt overspoeld met content. Er is heel veel te vinden. Maar het is lang niet allemaal goed of relevant. Als het jou lukt om met jouw content hier boven uit te steken en op te vallen, kun je je onderscheiden van je concurrenten.

Hoe mooi zou het zijn als jij op jouw vakgebied als autoriteit word gezien? Goede content wekt vertrouwen bij je klanten en het is goed voor je reputatie. Als jouw content je doelgroep aanspreekt zorgt dit voor een grote klantbetrokkenheid. Wat vervolgens weer kan leiden tot conversies en verkoop. Kortom: goede content versterkt je merk.

Wil je meer weten over hoe goede content je online vindbaarheid kan verbeteren? In dit artikel lees je over SEO en waarom dit van belang is voor je bedrijf.

Waarom het maken van je content uitbesteden?

Er zijn meerdere redenen waarom je het creëren van je content wilt uitbesteden. Je hebt geen tijd om het zelf te doen of je hebt niet de expertise om content te creëren die converteert. Ik merk vaak dat mensen niet goed weten waar ze moeten beginnen met het maken van waardevolle inhoud voor hun website. Vaak zijn professionals een autoriteit op hun gebied maar weten ze niet zo goed hoe ze hun expertise moeten overbrengen. Daarbij komt dat niet iedereen even sterk is in het schrijven van goed leesbare teksten.

Alles voor je content creatie onder één dak

Hoe mooi is het als je voor goede content en het hele proces daaromheen maar één iemand hoeft in te schakelen? Niet los een tekstschrijver inhuren voor een artikel, daarnaast een fotograaf vinden voor unieke illustraties bij je verhaal om het vervolgens naar je websitebeheerder te moeten sturen die het plaatst en het SEO vriendelijk maakt.

Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven van artikelen voor onder andere magazines en websites. Artikelen geschreven in opdracht, maar ook die voor mijn eigen website www.paleo-lifestyle.nl . Hier verkoop ik ook mijn eigen boek, waarvan ik het hele proces van schrijven, tot fotograferen, vormgeven en uitgeven in eigen hand heb gehad.

Daarnaast heeft mijn onderneming een eigen afdeling fotografie met een historie van uiteenlopende opdrachtgevers. Neem eens een kijkje op www.lifestyle-photography.nl.

Overleggen over jouw wensen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je weten wat ik voor jou kan doen of heb je specifieke wensen? Stuur mij een e-mail: info@wendelijn.nl.

Geverifieerd door MonsterInsights